Tipuri plata

Rate la dezvoltator

Ne adaptăm permanent solicitărilor tale, așa că îți propunem un sistem de plată prin rate direct la dezvoltator. Astfel, poți beneficia de oferte personalizate în funcție de nevoile tale, printr-o schemă de plată foarte flexibilă și creditare pe o perioadă de maxim 6 ani.

Spune-ne cât preferi să plătești pe lună pentru noul tău apartament în Adora Park și experții noștri te vor contacta cu planul de finanțare potrivit pentru tine.

Plata cash

Ofertele noastre acoperă situații cât mai variate, iar pentru economiile tale îți oferim un pachet special pentru plată cash. Cere acum mai multe detalii de la consultanții noștri.

Credit “Prima Casă”

Pentru programul de creditare prin “Prima Casă”, îți oferim o serie de avantaje pentru ca tu să te bucuri de locuința ta nouă mult mai simplu și mai rapid.

Prin această soluție de finanțare, îți poți asigura apartamentul dorit prin plata unui avans de 5%.

Adora Park îți va pune la dispoziție propriul tău consultant dedicat, care îți va oferi sfaturi utile și te va ajuta cu întocmirea dosarului de credit.-În plus, colaborăm cu un număr considerabil de bănci, astfel încât poți beneficia de oferte de creditare preferențiale. Cere mai mute detalii reprezentanților Adora Park acum!

Credit ipotecar

Pentru a putea lua cea mai bună decizie, la Adora te bucuri de serviciile gratuite ale unui consultant al tau, care îți va oferi toate informațiile necesare și multe sfaturi utile, ajutându-te la întocmirea dosarului de credit.

Băncile noastre partenere au pregătit pentru tine oferte variate și soluții inteligente de creditare. Completează acum acest formular și vei fi contactat de un consultant Adora în cel mai scurt timp pentru detalii complete despre această variantă de finanțare.