Cartierul Rezidential Adora Park Arad

Mai mult pentru tine

Adora Park a început în 2014 cu primul bloc de 107 apartamente date în folosință și ocupate aproape integral la momentul începerii construcției pentru următorul bloc.

În faza a doua s-a construit blocul numărul 2 cu 11 etaje și 106 apartamente și spații comerciale la parter, dat în folosință în primăvara anului 2020.

În toamna anului 2021 am dat în folosință blocul 3, cu 11 etaje și 116 apartamente. Parterul și etajul 11 se bucură de terase spațioase amenajate cu deck din wpc. Totodată, am finalizat lucrările la parc și a fost dat în folosința locatarilor. Aceștia au la dispoziție un loc de joacă modern pentru copii, bancuțe, aparate de fitness și spațiu verde.

Blocul 4 a fost predat in toamna anului 2022, cu 116 apartamente la același standard ridicat de calitate. In vara anului 2023 urmeaza a se preda blocul 5. Seria investițiilor continuă conform promisiunilor făcute locatarilor, astfel am demarat lucrările la blocul 6, cu termen de finalizare în vara anului 2024

Depunem toate eforturile necesare astfel încât să predăm în fiecare an un bloc nou de apartamente moderne la standarde ridicate de calitate. Mai mult pentru tine – aceasta este promisiunea pe care Adora Park ți-o face. Mai mult spațiu, confort și timp liber, mai multă sănătate și calitate, diversitate și flexibilitate. Totul pentru tine și cei dragi ție, pentru a vă bucura de fiecare clipă petrecută împreună, acasă.

Cum ne îndeplinim promisiunea? Prin cele 11 principii care au stat la baza construirii complexului rezidențial Adora Park.

Adora Park este poziționat aproape de centrul orașului, iar toate lucrurile de care ai nevoie se află la doar doi pași depărtare: centrul comercial din Adora Park, magazine, cafenea și locuri de relaxare pentru întâlniri cu prietenii, terenuri de sport pentru porția ta zilnică de sănătate.

Ce își poate dori mai mult copilul tău decât un parc și un spațiu de joacă special amenajat pentru el, chiar la parterul apartamentului? Adora Park te ajută să îi îndeplinești visul. Fii eroul său!

Adora Park îți încurajează stilul de viață activ, așa că îți aduce aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți putea duce la bun sfârșit toate activitățile zilnice, cu zâmbetul pe buze: zone de agrement și de relaxare, magazine, facilități pentru copii, parc.

Vei putea profita din plin de spații verzi și de aer curat, de alei pentru biciclete și pentru jogging, de facilități sportive și aparate de fitness, care să te mențină activ și sănătos, în fiecare zi.

Înțelegem cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare, după o zi grea de muncă.

Împreună cu designerii nostri experimentați, ți-am pregătit apartamente complet finisate și echipate: de la obiecte sanitare, centrală termică si aer condiționat, până la finisaje de lux si interfon video – toate de cea mai bună calitate.

Știm cu toții că, în final, calitatea este cea care contează cu adevărat. Pentru că la Adora Park prețuim calitatea, îți promitem finisaje premium.

Îți punem la dispoziție soluții financiare adaptate propriilor tale nevoi, astfel încât să te poți muta în apartamentul pe care ți-l dorești cât mai repede, cu cel mai mic efort și în cele mai bune condiții.

Îți dorești apartamentul perfect pentru tine, pentru gusturile, nevoile și așteptările tale? Ți-am pregătit tipuri de apartamente diverse, cu o cameră, cu două, cu trei sau cu terasă, ca să ai de unde alege și să poți găsi apartamentul cel mai potrivit pentru tine.

În apartamentul tău din Adora Park te vei simți și vei fi cu adevărat în siguranță, deoarece accesul în clădire este complet securizat, iar paza este asigurată 24/7. În plus, vei beneficia de propriul tău loc de parcare în cadrul complexului.

Adora Park nu este o simplă locuință. Este acasă. Locul în care vei descoperi și vei clădi alături de alți oameni frumoși ca tine, o nouă comunitate – Adora Park.

 • Cada sau Dus
 • WC suspendat cu rezervor incastrat
 • Corp cu lavoar suspendat
 • Baterii lavoar si cada
 • Oglinda

Avantajul sistemului de încălzire în pardoseală, în comparaţie cu caloriferele clasice din metal, este evident: costuri mai mici cu încălzirea în timpul sezonului rece ca urmare a eficienţei termice. Implementarea noii tehnologii este posibilă fără costuri suplimentare pentru cumpărători datorită introducerii ei în procesul general de construcţie de la bun început, ca standard.

 • placi de parchet de 8mm
 • pentru trafic intens
 • rezistent la apa
 • folie pentru transfer termic de 3mm
 • posibilitate de personalizare din catalogul nostru

Folosim BCA pentru a zidi peretii interiori, nu placi de Rigips. Altfel stim ca oferim cea mai buna calitate si o buna insonorizare.

Pereti despartitori dintre apartamente ziditi cu Porotherm 25

 • Toate ferestrele si usile de termopan sunt echipate cu balamale oscilobatante – cu deschidere clasica si rabatare.

Grupurile sanitare si bucataria pot fi personalizate cu gresie si faianta de import Spania si Italia din catalogul nostru.

Parcarea nu mai este o problemă. Fiecărui apartament i-a fost atribuit cel puțin un loc de parcare suprateran cu access securizat in parcare.​

În casa ta din Adora Park te vei afla permanent în siguranță, cu monitorizare video 24/7 și acces în interiorul complexului complet securizat.​

 • Costuri mai mici pentru iluminarea spațiilor comune din complex.
 • Prelungirea vieții corpurilor de iluminat prin utilizare inteligentă.
 • Prelungirea vieții becurilor prin utilizare eficientă.
 • Consum mic și luminozitate mare.
 • Funcționare îndelungată.
 • Costuri mici de întreținere.
 • Costuri mai mici la încălzire pe timpul iernii.
 • Costuri mai mici la electricitate pe timpul verii.
 • Izolare fonică.

Finisaje premium si cheltuieli reduse

Apartamente complet finisate cu materiale de cea mai buna calitate, alese de experti in design interior cu mult bun gust.

Pe langa finisaje premium, ai aer condiționat, centrală termică si videointerfon incluse.

Complexul rezidențial Adora Park a fost proiectat astfel încat tu să consumi și să plătești cât mai puțin. Am construit un cartier sustenabil folosind numai materiale și tehnologii care să reducă din consumul tău de energie și să te ajute să economisești bani.

Adora Park - Mai aproape de natura

Am ales să construim complexul rezidențial Adora Park în jurul unui parc, pentru a te ajuta să te menții sănătos și bine dispus. Aerul proaspăt și spațiile verzi te vor ajuta să te relaxezi după o zi de muncă și vor fi cea mai bună alegere pentru momentele de recreere pe care vrei să le petreci alături de cei dragi.

Tot în parc vei găsi alei pentru biciclete, jogging și alte sporturi și aparate de fitness, care să te mențină în formă, activ și sănătos, dar și locuri de joacă special amenajate pentru cei mici – ca să îi știi fericiți și în siguranță.

Specificatii Tehnice BlocUri:

Știm cu toții că achiziționarea unui apartament este, de cele mai multe ori, o investiție pe termen lung sau poate chiar pentru toată viața. Tocmai de aceea, calitatea și durabilitatea construcției trebuie puse pe primul loc.

Pentru că un compromis mic făcut astăzi, te poate costa scump mâine, noi ne-am asigurat că în apartamentul tău din Adora Park nu îți vei asuma niciun astfel de risc. Așadar, te invităm, în continuare, să descoperi detaliile tehnice care te vor convinge că materialele utilizate pentru construirea viitoarei tale case sunt, fără excepție, de cea mai înaltă calitate.

Apasă pe oricare din butoanele de mai jos pentru a descarca fișa tehnică a blocurilor: