Concept

Adora Park a început în 2014 cu primul bloc de 107 apartamente date în folosință și ocupate aproape integral la momentul începerii construcției pentru următorul bloc.

În faza a doua de construcție s-a construit un nou bloc cu 11 etaje cu 106 apartamente și spații comerciale la parter, dat în folosință în primăvara anului 2020.

În faza a treia de construcție se va construi un nou bloc de locuințe cu 11 etaje cu 116 apartemente care va beneficia de aceleași dotări și facilități ca și blocul 2. Deasemnea lucrările la parc sunt în plină desfășurare urmând ca până la finele anului 2020 să fie dat în folosință.

Mai mult pentru tine – aceasta este promisiunea pe care Adora Park ți-o face. Mai mult spațiu, confort și timp liber, mai multă sănătate și calitate, diversitate și flexibilitate. Totul pentru tine și cei dragi ție, pentru a vă bucura de fiecare clipă petrecută impreună, acasă.

Cum ne îndeplinim promisiunea? Prin cele 11 principii care au stat la baza construirii complexului rezidențial Adora Park.

Tot ce iubești la oraș plus natură pură. 11 Principii Adora Park:

Mai mult timp pentru tine. Adora Park este poziționat aproape de centrul orașului, iar toate lucrurile de care ai nevoie se află la doar doi pași depărtare: centrul comercial din Adora Park, magazine, cafenea și locuri de relaxare pentru întâlniri cu prietenii, terenuri de sport pentru porția ta zilnică de sănătate.

Mai mult pentru copiii tăi. Ce își poate dori mai mult copilul tău decât un parc și un spațiu de joacă special amenajat pentru el, chiar la parterul apartamentului?

Adora Park te ajută să îi îndeplinești visul. Fii eroul său!

Mai mult pentru stilul tău de viață. Adora Park îți încurajează stilul de viață activ, așa că îți aduce aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți putea duce la bun sfârșit toate activitățile zilnice, cu zâmbetul pe buze: zone de agrement și de relaxare, magazine, facilități pentru copii, parc.

Mai multă sănătate pentru tine. Vei putea profita din plin de spații verzi și de aer curat, de alei pentru biciclete și pentru jogging, de facilități sportive și aparate de fitness, care să te mențină activ și sănătos, în fiecare zi.

Mai mult spațiu pentru tine. Înțelegem cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare, după o zi grea de muncă.

Mai mult confort pentru tine. Împreună cu designerii nostri experimentați, ți-am pregătit apartamente complet finisate și echipate: de la obiecte sanitare, centrală termică si aer condiționat, până la finisaje de lux si interfon video – toate de cea mai bună calitate.

Mai multă calitate pentru tine. Știm cu toții că, în final, calitatea este cea care contează cu adevărat. Pentru că la Adora Park prețuim calitatea, îți promitem finisaje premium.

Mai multă flexibilitate pentru tine. Îți punem la dispoziție soluții financiare adaptate propriilor tale nevoi, astfel încât să te poți muta în apartamentul pe care ți-l dorești cât mai repede, cu cel mai mic efort și în cele mai bune condiții.

Mai multă diversitate. Îți dorești apartamentul perfect pentru tine, pentru gusturile, nevoile și așteptările tale? Ți-am pregătit tipuri de apartamente diverse, cu o cameră, cu două, cu trei sau cu terasă, ca să ai de unde alege și să poți găsi apartamentul cel mai potrivit pentru tine.

Mai multă siguranță pentru tine. În apartamentul tău din Adora Park te vei simți și vei fi cu adevărat în siguranță, deoarece accesul în clădire este complet securizat, iar paza este asigurată 24/7. În plus, vei beneficia de propriul tău loc de parcare în cadrul complexului.

Mai mult pentru tine. Adora Park nu este o simplă locuință. Este acasă. Locul în care vei descoperi și vei clădi alături de alți oameni frumoși ca tine, o nouă comunitate – Adora Park.

Contactează-ne acum pentru o vizită și profită de oferta noastră limitată