Facilitati generale

1

Finisaje premium
Apartamente complet finisate cu materiale de cea mai buna calitate, echipate cu aer condiționat, centrală termică, videointerfon – alese de experti in design interior cu mult bun gust.

2

Parc privat
Un loc în care să respiri aer proaspăt, să profiți de spațiul verde, să te bucuri de liniște și siguranță, alături de cei dragi. Pe scurt, oaza ta personală de relaxare.

3

Locuri de parcare
Parcarea nu mai este o problemă. In Adora Park sunt locuri pentru toată lumea, chiar și pentru vizitatori. Fiecărui apartament i-a fost atribuit cel puțin un loc de parcare suprateran.

4

Acces securizat
În casa ta din Adora Park te vei afla permanent în siguranță, cu monitorizare video 24/7 și acces în interiorul complexului complet securizat.

5

Locuri de joaca
Pentru copiii tăi vom crea în parcul tău Adora spații de joacă special amenajate. În acest mod, ei se vor bucura de joaca în aer liber, iar tu îi vei ști mereu în siguranță, aproape de tine.

6

Spatii comerciale
Adora Park îți oferă spații comerciale special amenajate pentru confortul și momentele tale de relaxare. Un magazin alimentar, o cofetărie și o curățătorie ecologică au fost deja inaugurate.